Vertaling Russisch

Computrans Translations is dé specialist als het aankomt op vertalingen van en naar het Russisch. Met meer dan 30 jaar ervaring en expertise in diverse vakdomeinen zijn wij het vertrouwde vertaalbureau van diverse advocatenkantoren, overheidsinstellingen en wereldspelers voor al hun Russische vertalingen.


Native speakers

Computrans Translations werkt samen met een netwerk van native speakers. Zij beheersen niet alleen de doeltaal perfect, maar kennen ook als geen ander de culturele verschillen en gevoeligheden. Een onmisbaar kenmerk dat een goede vertaling onderscheidt van een die door google translate werd gegenereerd . 

Talen

Naast Russisch zijn we ook gespecialiseerd in het vertalen van teksten uit het Engels en Frans naar het Nederlands. Ook voor de omgekeerde taalcombinaties en voor andere talen kan je een beroep doen op het internationale netwerk van Computrans Translations.

Beëdigde vertaling

Ben je op zoek naar een beëdigde vertaling Russisch-Nederlands voor je officiële documenten? Dan ben je bij Computrans Translations aan het juiste adres! Onze vertalers zijn beëdigd en opgenomen in het Nationaal register voor beëdigd vertalers en tolken.

Onze troeven

Uitgebreid netwerk

We beschikken over een uitgebreid internationaal netwerk van professionele vertalers en native speakers. Ieder van hen is onderlegd in specifieke vakdomeinen. Op die manier houden onze vertalingen steeds rekening met de juiste context, achtergrond en terminologie eigen aan het vakgebied. 

Kwaliteitsgarantie

We leveren uitsluitend kwalitatieve vertalingen af. Onze vertalingen worden steeds intern gereviseerd. Indien je binnen een termijn van 7 dagen toch nog opmerkingen hebt, brengen we de nodige aanpassingen aan in de tekst.

Technologie

We maken gebruik van de nieuwste technologie en vertaalsoftware. Op die manier slagen we er in om kwaliteitsvolle en kostenefficiënte vertalingen af te leveren.

Op zoek naar een Russische vertaling?